Dinosauruksia radiossa

Yle Areenan Okaruusunkuja-ohjelmassa puhuttiin tänään Planeetanihmeistä ja dinosaurusten piirtämisestä. Oli mielenkiintoista kuulla, kuinka toimittaja on onnistunut tiivistämään kahden tunnin lörpöttelyn loogiseksi kymmenminuuttiseksi. Yllättävän hyvin, ja päästiinpä lintujen evoluutiotakin analysoimaan. Kiinnostuneet voivat käydä kuuntelemassa juttutuokion Yle Areenassa: osuuteni alkaa noin 11 minuutin kohdalta.

Onneksi en kuulosta oikeasti yhtä kimeä-ääniseltä kuin radiossa.

4 vastausta artikkeliin “Dinosauruksia radiossa”

 1. Onnittelut mediajulkkikseksi tulosta! ;)

  Itse päädyin radioon haastateltavaksi viime kesänä (ei tosin sen enempää paleontologiaa kuin taidettakaan sivuavasta aiheesta), mutta odottelen vielä jännityksellä koska se oikein tulee radiosta. Ja miten oudolta oma ääni siinä kuulostaa. Huh.

  Miksi muuten oletetaan, että dinosaurukset ovat jotenkin pikkupoikien juttu? Okei, ehkä miespaleontologit ovat sitten ikuisia lapsia, mutta mikä muka estäisi tyttöjä pitämästä niistä? Sattumoisin yhdellä kansainvälisellä foorumilla pidettiin äänestystä lapsuuden lempileluista, ja melkeinpä kaikilla naisilla joukkoon kuuluivat dinosaurukset, eikä kyse tosiaan ollut mistään paleopalstasta. Maailmassa on selvästi virhe!

  1. Kiitoksia. :) Radiohaastattelu oli kyllä jännä kokemus.

   Ja kyllä, maailmassa on ehdottomasti virhe. Se stereotypia, ettei naisilla (tai tytöillä) muka pidä olla intohimoisia kiinnostuksen kohteita. Etenkään mitään tieteeseen viittaavaa. Onneksi kukaan ei kertonut sitä minulle ajoissa.

 2. Erittäin mielenkiintoinen blogi, jonne jouduin sattumalta
  etsiessäni tietoa sähköaistista. Mahtavaa, seurantaan menee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: